Siden er sidst opdateret: den 5/1-2011

(c) Traborg 2011


Offentlig menu:Familie menu: Privat menu:


Undermenuer:

 Brug disse:

 

Henrik Traborg:


Her er jeg så.

Alle dage i året har et navn. Navnet 12. juli er: HENRIK

I 1963 fik min far (Erik Bruun) den idé at få Traborg som mellemnavn da der blev færre og færre der hed Traborg pga. at Traborg pigerne blev gift og fik andre navne.


Henrik voksede op på Ama'r, gik i skole på Løjtegårdsskolen og realeksamen blev taget på Hornevej realskole. Derefter gik turen til HTX på Frederiksberg efterfulgt af en bankassistentuddannelse i Arbejdernes Landsbank på Frederiksberg. En kort overgang var Henrik bosat i USA.
Fra en stilling i Stadsarkitektens direktorat i København blev det til sidst til et IT job i Københavns Kommunes IT-Service og til sidst en længere karriere i KMD, som stadig er i gang.

I 1997 blev Henrik så gift med Jette Østerbye fra Holstebro. Jette syntes at Jette Bruun lød forkert og Henrik syntes at Østerbye lød forkert, så de besluttede sig for at forsøge at få mellem navnet Traborg. Det tog flere måneder hos statsamtet med fremlæggelse af beviser på at Henrik havde ret til navnet Traborg. Tilladelsen kom samme uge som brylluppet, pyha !

 


Sammen med Flemming Hansen opfandt Henrik den elektroniske postboks på nettet, kendt som e-Boks. Det gav dem IDA-IT prisen (BIT'en) 2002 og mange andre gode oplevelser.

 

 

 

Født

Navn: Henrik Bruun
Dato: 12/7-1960
Amt: København
Herred: Sokkelund
Sogn: Tårnby
Kirke: Tårnby Kirke

 

Gift

Med: Jette Traborg
Dato: 22/3-1997
Amt: København
Herred: Sokkelund
Sogn: Tårnby
Kirke: Tårnby Kirke

Mor

Ina Bruun
 

Far

Erik Traborg Bruun
 

Søskende

Martin Traborg Bruun
 

Børn

Katrine Traborg
Nanna Traborg