Siden er sidst opdateret: den 4/2-2012

(c) Traborg 2012


Offentlig menu:Familie menu: Privat menu:


Undermenuer:

 Brug disse:

 

KMD køber Itella Information A/S:

2. Januar 2012

KMD har ved årsskiftet overtaget Itella Information A/S, der er en del af den finske Itella koncern. Itella Information A/S leverer blandt andet print, kuvertering, scanning og elektronisk arkivering. Købet udtrykker KMD’s samlede vækstambitioner og udbygger en stærk markedspositionen på printmarkedet.

KMD har gennem flere år været en af landets førende leverandører af printydelser. Med købet af Itella Information A/S understreger KMD, at den organiske vækst i koncernen fortsat gerne suppleres af opkøb. På markedet for print og kuvertering er der tale om en udbygning af en i forvejen stærk position.

Itella Information A/S er en del af den finske Itella koncern og har en årlig omsætning på omkring 40 mio. kr. Itella Information A/S leverer serviceydelser som e-faktura, EDI, workflow-systemer, scanning, print og fysisk og elektronisk arkivering. Der er ansat lige under 30 medarbejdere i Danmark, som alle overgår til KMD. Den nuværende produktion i Hvidovre vil blive flyttet til KMD’s faciliteter i Ballerup, som hører til blandt landets største og mest moderne printcentre.

- Vi ser et godt strategisk match mellem de to forretningsenheder, og da vi fortsat har ambitioner om at vokse på printmarkedet, er et køb af Itella Information et naturligt træk for KMD, forklarer Lars Monrad-Gylling, adm. direktør i KMD.

For Itella koncernen har det været centralt i forbindelse med salget, at KMD kan fortsætte med at varetage Itella koncernens opgaver i Danmark.

- Som en del af vores pan-europæiske set-up er det vigtigt for os, at vi stadig har en kvalitets leverandør lokalt i Danmark, der kan løse opgaver for vores skandinaviske kunder. Ved at have KMD som partner i Danmark, mener vi vores løsninger til internationale kunder styrkes, og cementerer vores position indenfor værdiskabende løsninger. Derfor er vi glade for at indgå i et samarbejde med KMD, en af de førende leverandører i området, siger Heikki Länsisyrjä, Senior Vice President for Itella Group.

KMD styrker markedsposition
KMD har gennem årene vokset støt inden for print og kuvertering. Med opkøbet tilføjes yderligere produkter og kompetencer samt en række nye kunder – blandt andet flere fra erhvervsmarkedet.- Itella Information har en kundeportefølje, som ligger godt til vores vækstambitioner, og vi ser frem til det videre samarbejde. De supplerende produktområder, som eksempelvis scanning, bidrager endvidere til, at KMD fremover står stærkere inden for det samlede forretningsområde, siger Lars Monrad-Gylling.

Om KMD
KMD er den største danskbaserede it-virksomhed, og hovedparten af KMD’s forretning udspringer af egen softwareudvikling. I knap 40 år har KMD arbejdet med udvikling, drift og vedligeholdelse af Danmarks største kommunale it-systemer. KMD udvikler og leverer i dag software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervsmarkedet i Danmark. KMD har en årlig omsætning på omkring fire milliarder danske kroner og har mere end 3.000 ansatte. KMD er ejet af EQT og ATP.

Om Itella Information
Itella Informationton er en af de førende leverandører indenfor outsourcing og effektivisering af finansielle processer som Purchase to Pay og Order to Cash. Vi gør det muligt for vores kunder at reducere omkostningerne ved hjælp af best-practice processer og anvendelse af teknologi til optimering og digitalisering af de finansielle processer. Itella Information findes i 11 europæiske lande og har omkring 2300 ansatte. Omsætningen var i 2010 260 mio. EUR. Itella Information er en del af Itella Group

 

 

 

Dette er Johan Kristian Traborg og Anne Dorthea Marie Traborg som søgte om navnet Traborg i 1919 ved at henvende sig hos Køge Byfoged.

Johan bad Køge Byfoged om at skifte navn til Traborg eller Trabeck.

Det er noteret i Køge Byfogeds journal at anmodningen blev videresendt til Justitsministeriet 25/11-1919.

Dette billede er taget i 1920.